MAINOSLIITE ”Ekologisuus on yksi yrityksemme tärkeistä arvoista. Uutta rakennuskantaa on liitetty maalämpöön, ja yrityksellä on oma aurinkopaneelipuisto”, toimitusjohtaja Stefan Lindström kertoo. DIGITAALISUUDELLA KETTERYYTTÄ VARASTOINTIIN Perinteikäs Turun Vapaavarasto on luotettava ja moderni varastointi- ja logistiikkaketjun kumppani. Digitalisaation myötä sen asiakkaat voivat hoitaa varastointiprosessia itse tai ulkoistaa koko ketjun. T urun Vapaavarasto tarjoaa asiak”Jos varastointi ei kuulu yrityksesi ydinkailleen entistä uudemmat ja tuotliiketoimintaan, sen ulkoistamisen hyötavammat tavat sekä järjestelmät dyt kannattaa ehdottomasti selvittää”, varastointipalveluihin ja logistiikLindström sanoo.

 kaan. Digitaalisen transformaation myötä varastoinnin fyysiset rajat poistuivat. Mottona asiakaslähtöisyys

 ”Asiakkaidemme käytössä on ilmainen exTurun Vapaavaraston palveluita ja järjestranet, jolla voi ilmoittaa saapuvat sekä lähtelmiä kehitetään ja räätälöidään koko tevät kuljetukset ja tarkastaa oman tilin varasajan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

 tosaldon ja -tapahtumat ”Pystymme järjeshelposti vaikka älypuhetämään äkilliset muuHALUAMME OLLA limella”, toimitusjohtaja tokset helposti ja raSUOMEN INNOVATIIVISIN Stefan Lindström kentamaan nopealla LOGISTIIKKAKUMPPANI. kuvailee. aikataululla suuriakin konsepteja järkevään Hyötyä ulkoistamisesta hintaan. Haluamme olla Suomen innovaYrityksen toiminnanohjaus- ja varastojärjesteltiivisin logistiikkakumppani.” mä on integroitavissa asiakkaan järjestelmiin Osana Turun Satama Oy:n konsernia aina verkkokauppaa myöten. Joustava 3PLvapaavaraston aidattu ja ympärivuorokonsepti mahdollistaa koko logistiikkaketjun kautisesti vartioitu kenttäalue tarjoaa turja varastoinnin ulkoistamisen. 

 vallista varastointia hyvien kulkuyhteyksiTurun Vapaavarasto pystyy hallinnoimaan en päässä. asiakkaan verkkokauppaa siitä hetkestä, kun ”Meillä ei ole pääkaupunkiseudun ruuhtieto ostoksesta tulee. Se kerää, pakkaa, vakia, joten tavaran kuljettamisessa meille rastoi ja hoitaa tuotteet perille. 

 ja meiltä eteenpäin säästää aikaa.” n “ GSD NORDICIN TUOTTAMA ASIANTUNTIJAJULKAISU Turun Vapaavarasto • Kokonaispinta-ala 28 hehtaaria www.turunvapaavarasto.fi • Katettua varastotilaa 30 000 m2 • Perustettu 1964 • Veroton alkoholivarasto • Työntekijöitä 17, asiakkaita yli 100 • Valviran ja tullin hyväksymä varastoija KULJETUS – LOGISTIIKKA 11